Zoek op datum & voorkeuren

Hotel Knokke

Hotels in Knokke

Visit Knokke Heist biedt een ruim scala hotels en logementen aan waar u kan verblijven, deze gaan van drie tot vier sterren hotels (Klik op de link voor de lijst van alle Visitkh hotels).

Iedereen overnachten op zijn eigen manier en heeft andere wensen en behoeften wat het verblijf betreft. In Knokke is er voor iedereen een gepast hotel te vinden. Met meer dan 25 hotels is Knokke de uitgelezen badstad om te vertoeven.

Komt u als koppel op romantisch weekend of eerder de zomervakantie aan zee samen met de kinderen doorbrengen, Visit Knokke-Heist biedt het allemaal.

Reserveer uw hotel te Knokke

Boek & reserveer uw hotel in Knokke-Heist met VisitKH! Op die manier geniet u bovendien van een gratis VIP-Guide!

Tijdens uw verblijf in Knokke-Heist valt er heel wat te bezoeken en te beleven. Zo beschikt Knokke-Heist over een luxueus casino waar u uw slag kunt slaan en de exclusieve Royal Zoute Golf Club is een paradijs voor de golfliefhebbers.

In elke periode van het jaar kunt u op de vele stranden in Heist, Duinbergen, het Albertstrand of het Nederlandse Cadzand dat vlakbij Knokke ligt, een bruin kleurtje opdoen of eens goed uitwaaien.

Exclusieve evenementen

Daarnaast is Knokke-Heist dé place to be voor exclusieve evenementen. In de zomer vinden er namelijk het internationale vuurwerkfestival en het Zoute Grand Prix plaats. Vanuit heel wat hotelkamers in Knokke-Heist kunt u genieten van een internationaal spektakel met vuurwerk. Voor de autoliefhebbers onder ons, brengt het Zoute Grand Prix Klasse oldtimers en de nieuwste wagenmodellen samen in een spetterende show.

Natuur

Naast al het luxueuse en exclusieve, is er ook heel wat natuur te vinden in Knokke. Een bezoekje aan Park 58, het enige resterende duingebied van Knokke, en het Willemspark van 10 hectare groot, zijn zeker een bezoekje waard. Ook natuurreservaat 't Zwin laat u facineren door de unieke planten en volgels die u er kan bekijken.  

Dus...

Hotel boeken, overnachten of bezoek brengen aan de kust? Kies voor Knokke met VisitKH

Met de VIP member card, enkel voordelen!

Bij een reservatie via onze boekingsmodule of rechtstreeks per mail of per telefoon wordt U bij het inchecken een vipkaart aangeboden

Met deze VIP card geniet U van een korting of andere voordeel bij de aangesloten handelaars.

Boek nu uw overnachting en word VIP
Bekijk de lijst met handelaars

Deze VIPkaart is geldig tot en met de dag van vertrek.

Meer hotels in regio Knokke-Heist

  • Book Lebeau Hotel at Knokke

    Zoutelaan 175, 8300 Knokke-heist
    +32 (0) 50 / 61.16.14

Partners van VisitKH.be

Alle partners