Zoek op datum & voorkeuren

Hotel Lakeside Paradise Inn - Knokke

Kamers

Hotel Lakeside Paradise Inn - Knokke

Lakeside Paradise Sleep Inn - Knokke-Heist

Lakeside Paradise Sleep Inn is een jeugdherberg in Knokke die plaats biedt aan 80 personen. De jeugdherberg is gelegen naast het “Lakeside Paradise”, een compleet nieuw watersportcentrum, gelegen naast het nieuwe zwembad “Sportoase”.

Kamers

De jeugdherberg ligt op 600 meter van het centrum van Knokke en op 1 kilometer van het strand. Naast alle watersportmogelijkheden is er ook een eigen Thaise massageruimte, een groot zonneterras, 3 polyvalente ruimtes, een zonnedek, Hotspring jacuzzi, een skateboarding halfpipe en een beachvolleyballterrein. Als laatste ligt de jeugdherberg vlakbij een jeugdhuis en een concertzaal.

Lakeside Paradise Sleep Inn beschikt over 10 Kamers en 80 bedden. Elke kamer stelt één of ander watersportland voor met bijhorende “topspots”. De jeugdherberg wil jongeren de kans geven goedkoop te kunnen overnachten in Knokke-Heist. Een overnachting bij het watersportcentrum kost 25 euro met ontbijt inbegrepen.

Lakeside Paradise Sleep Inn heeft een eigen parking ter beschikking dat op 500 meter van het trein en tram station ligt.

ga terug naar het overzicht hotels in Knokke

Hotel Lakeside Paradise Inn
  • Hotel Lakeside Paradise Inn
  • Hotel Lakeside Paradise Inn
  • Hotel Lakeside Paradise Inn
  • Hotel Lakeside Paradise Inn
  • Hotel Lakeside Paradise Inn

Adres: Duinenwater 41 8300 Knokke-Heist

Routebeschrijving
Terug naar overzicht

Met de VIP member card, enkel voordelen!

Bij een reservatie via onze boekingsmodule of rechtstreeks per mail of per telefoon wordt U bij het inchecken een vipkaart aangeboden

Met deze VIP card geniet U van een korting of andere voordeel bij de aangesloten handelaars.

Boek nu uw overnachting en word VIP
Bekijk de lijst met handelaars

Deze VIPkaart is geldig tot en met de dag van vertrek.

Partners van VisitKH.be

Alle partners