Zoek op datum & voorkeuren

Hotel Lido - Knokke

Kamers

Hotel Lido - Knokke

Hotel Lido - Knokke-Heist

Hotel Lido is een modern en sportief hotel. Het is gelegen in een rustige villawijk van Knokke-Heist, vlakbij het Albertstrand. Het Casino van Knokke ligt op 250 meter van het hotel en Royal Zoute Golf Club bevindt zich op 2 km van het hotel. Houdt u van wandelen, eten en fietsen? Het Albertstrand is dan dè perfecte keuze voor u.

Kamers

Hotel Lido heeft 38 kamers die elk beschikken over een kleuren tv, radio, telefoon met individueel weksysteem en internetaansluiting, toilet en badkamer. De ruime kamers zijn ingericht in lichte kleuren en voorzien van grote ramen met een mooi uitzicht op de omgeving, digitale tv en een bureau.

Het hotel is zeer kindvriendelijk. Terwijl de ouders zich ontspannen met een drankje op het terras kunnen de kinderen zich amuseren in de kinderspeelkamer.

Er is een kleine privé parking beschikbaar. Deze is tegen betaling en u doordat de parking maar een beperkt aantal plaatsen heeft, dient u op voorhand te reserveren.

In het Lido hotel kunt u gratis een fiets lenen om de regio Knokke-Heist te verkennen en op het gelijkvloers is er een moduleerbare vergaderzaal met daglicht die plaats biedt aan 25 personen.

Boek Hotel Lido te Knokke vandaag!

ga terug naar het overzicht hotels in Knokke

Hotel Lido Knokke
  • Hotel Lido Knokke kamer
  • Hotel Lido Knokke lounge
  • Hotel Lido Knokke receptie
  • Hotel Lido Knokke terras

Adres: Zwaluwenlaan 18 8300 Knokke-Heist

Routebeschrijving
Terug naar overzicht

Met de VIP member card, enkel voordelen!

Bij een reservatie via onze boekingsmodule of rechtstreeks per mail of per telefoon wordt U bij het inchecken een vipkaart aangeboden

Met deze VIP card geniet U van een korting of andere voordeel bij de aangesloten handelaars.

Boek nu uw overnachting en word VIP
Bekijk de lijst met handelaars

Deze VIPkaart is geldig tot en met de dag van vertrek.

Partners van VisitKH.be

Alle partners