Zoek op datum & voorkeuren

Shoppen in Knokke-Heist

Exclusief winkelen

Knokke-Heist is dé place to be voor fashionista’s en shoplovers. Je vindt er heel wat grote topmerken. Maar ook als je budget het iets minder exclusief wil, kan je er je hart ophalen. In de winkelstraat driehoek: Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan zijn honderden winkels om te shoppen in Knokke-Heist. Zowel grote ketens als exclusieve topmerken.

Bovendien zijn alle winkels in Knokke geopend op zon- en feestdagen. In Knokke-Heist is het gewoon heerlijk winkelen. De stad straalt klasse maar ook gezelligheid uit. Gezellige lanen, straatjes en pleinen, overal vind je chique boetieks, hippe shops vol hebbedingetjes, gezellige marktjes... En tijdens of na een heerlijk dagje shoppen is het zalig om even uit te rusten op een terrasje of bankje met zicht op zee.

Om de dag af te sluiten kan je gastronomisch dineren in een van de vele restaurants. Als laatste zijn er weinig parkeerproblemen doordat de Lippenslaan vlot bereikbaar is met de kusttram, en u zich zo iets verder buiten het centrum kunt parkeren. Daarnaast is Knokke vlot bereikbaar met trein en tram zijn er drie ondergrondse parkeergarages: onder het Alfred Verweeplein, het IJzerpark-Dumortierlaan en aan de Minigolf (Kustlaan/Sparrendreef).

Markt Knokke-Heist

Naast de shoppingstraten is er de wekelijkse markt. De wekelijkse markt vinden plaatsen op het Maes- en Boereboomplein elke dinsdag van de week tussen 8 uur en 12uur. 

 

Maes- en Boereboomplein

Kerstshoppen

Tijdens de maanden december en januari kunt u kerstshoppen in Knokke-Heist. Loop eens door onze winkelstraten en u vindt er gegarandeerd uw perfecte kerstcadeaus. Tijdens het shoppen kunt u even stoppen aan onze kerstmarkt en opwarmen aan een van de vele sfeervolle kraampjes. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid enkele rondjes op de schaatspiste te wagen.

Met de VIP member card, enkel voordelen!

Bij een reservatie via onze boekingsmodule of rechtstreeks per mail of per telefoon wordt U bij het inchecken een vipkaart aangeboden

Met deze VIP card geniet U van een korting of andere voordeel bij de aangesloten handelaars.

Boek nu uw overnachting en word VIP
Bekijk de lijst met handelaars

Deze VIPkaart is geldig tot en met de dag van vertrek.

Partners van VisitKH.be

Alle partners